Websites

Wij bouwen uw website geheel volgens uw wensen, binnen de gestelde tijd en binnen een vooraf gedefinieerd budget. 

Het ontwerp en de ontwikkeling van uw website wordt in nauw overleg met u opgezet. Dit zorgt ervoor dat de website wordt opgeleverd zodra deze volledig naar uw tevredenheid vlekkeloos functioneert. 

Wij kunnen uw website op diverse manieren opbouwen, waarbij elke methode zijn eigen voordelen heeft. 

WordPress

Uw website wordt gebouwd in ’s werelds meest gebruikte CMS. Namelijk 60,8% van de websites met een CMS wordt gebouwd in WordPress. Dit zorgt ervoor dat uw website enorm veel mogelijkheden heeft en wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date blijft.

Maatwerk Laravel  

Indien het vanwege uw wensen beter is om een maatwerk website of webapplicatie te ontwikkelen dan kunnen wij dit met behulp van Laravel uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat u enorm veel vrijheid heeft qua wensen en eisen en het toch een gebruiksvriendelijke en goed werkende webapplicatie wordt. 

Webhosting 

Wabbes Websites & Apps verzorgt uiteraard ook de webhosting van uw website, CMS, app en/of webapplicatie. Dit verzorgen wij op supersnelle webhosting met een 99,9% uptime garantie, waardoor u verzekerd bent van een snelle website die altijd online is. 

Vindbaarheid 

Wij zorgen ervoor dat uw website optimaal vindbaar is in de bekende zoekmachines zoals Google en Bing, het zogenoemde SEO. Ook kunnen wij samen met u een zoekwoordenonderzoek doen om u te ondersteunen in het optimaliseren van uw webteksten, aanbod en optimalisatie. Verder wordt uw website aangemeld bij o.a. Google Analytics en Search Console, om voor u inzichtelijk te maken hoe vaak uw website bezocht wordt, hoe mensen u vinden en waar ze naar op zoek zijn. Hier kunnen desgewenst hele analyses op losgelaten worden. 

Persoonlijk advies 

Uiteraard voorzien wij u van persoonlijk advies voor, tijdens en na de ontwikkeling van uw website. Ook ontlasten wij u in het beheer van uw website, wilt u graag iets aangepast hebben dan kunt u dit ook geheel aan ons overlaten. U krijgt een vast aanspreekpunt dat altijd voor u klaar staat om al uw wensen door te voeren in uw website!