Uw eigen online winkel

De beste webshop voor u

Wij bouwen uw webshop geheel volgens uw wensen, binnen de gestelde tijd en het vooraf gestelde budget. Tijdens de ontwerpfase en de ontwikkeling van uw webshop wordt u nauw betrokken in de te maken keuzes, dit zorgt ervoor dat de app volledig naar uw tevredenheid wordt gebouwd en -uiteraard- vlekkeloos functioneert.

Tarieven

Voor slechts 70 euro per maand voor een complete eigen online webshop zijn wij een van de goedkoopste van Nederland. Maar dit zegt niets over ons resultaat, want wij leveren de webshop die perfect is voor u!

Complete webshop service

Een gepersonaliseerde webshop
$ 69
99
Maandelijks
  • Een webshop op maat
  • Conversievriendelijk design
  • Inclusief hosting

Hoe zit uw webshop in elkaar?

Hieronder ziet u een duidelijk voorbeeld van een van de webshop die wij hebben gemaakt voor onze klant.

Een duidelijke keuze tussen product categorieën

1: Categorieën

Bij het maken van een webshop is een van onze focuspunten duidelijkheid. Dit gaat hand in hand met gebruikersvriendelijkheid. Hierdoor heeft u tevreden klanten en kunt u uw conversie verhogen. 

Verschillende product categorieën

Een Gebruikersvriendelijke product pagina

2: Artikel pagina

Net zoals onze categorie pagina is onze product pagina ook duidelijk en gebruikersvriendelijk. Wij willen er voor zorgen dat het voor de koper zo makkelijk mogelijk is om een aankoop te doen bij uw webshop.

Laat all uw producten zien op een pagina

Een Conversie verhogende Product pagina

3: Product pagina

Bij de product pagina ziet u dat wij alleen nuttige informatie laten zien aan de koper, geen afleidingen die een aankoop kunnen vertragen. Wij specialiseren ons in het maken van een gebruikersvriendelijke en een conversie verhogende webshop

Alle informatie op een pagina

Wij maken gebruik van WooCommerce

WooCommerce is Het meest populaire webshop platform van de wereld. Daarom gebruiken wij deze tool zodat wij een betrouwbare webshop kunnen leveren van hoge kwaliteit.