Over ons

Wie zijn wij?

Wabbes maakt websites, webshops en apps naar uw wensen. Wij maken onze projecten in een dorpje in Limburg, Neer. Wij zijn gepassioneerd om een zo goed mogelijk resultaat te leveren en met aandacht te luisteren naar onze klanten. Bij Wabbes kunnen wij een website op maat maken voor slechts 50 euro per maand, hiermee zijn we de goedkoopste in de buurt!

Onze Waarde: Aandacht en Luisterbereidheid

Bij Wabbes geloven we dat elk project uniek is en verdient te worden behandeld met de grootste zorg. We begrijpen dat jouw digitale aanwezigheid meer is dan alleen een online platform. Het is een weerspiegeling van jouw identiteit, jouw waarden en jouw dromen. Daarom nemen we de tijd om aandachtig te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Wij zijn er om te begrijpen wat je nodig hebt, en om dit te vertalen naar een creatief ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw merk en doelen.

Uniek Maatwerk voor Jouw Succes

Wabbes staat bekend om zijn vakmanschap in het ontwikkelen van websites, webshops en apps die meer zijn dan alleen een digitaal platform. We creëren ervaringen die betrokkenheid stimuleren, vertrouwen opbouwen en conversies bevorderen. Met onze diepgaande expertise in design en ontwikkeling, maken we gebruik van de nieuwste technologieën en trends om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen. Onze toewijding aan uniek maatwerk zorgt ervoor dat geen twee projecten hetzelfde zijn, omdat we begrijpen dat jouw verhaal uniek is.

Betaalbaarheid is ons pluspunt

Wabbes begrijpt de waarde van effectieve digitalisering, ongeacht de grootte van je budget. Daarom zijn we er trots op om betaalbare oplossingen aan te bieden die geen concessies doen aan kwaliteit en creativiteit. Onze prijzen beginnen al vanaf 50 euro per maand voor een prachtige, op maat gemaakte website. Dit maakt hoogwaardig webdesign toegankelijk voor iedereen, zonder afbreuk te doen aan jouw visie.

Samen op Weg naar Succes

Bij Wabbes geloven we in partnerschap en langetermijnrelaties. We willen niet alleen jouw digitale platform bouwen, maar ook jouw groei ondersteunen. Samen zetten we stappen richting jouw online succes, met onze expertise en jouw visie als de drijvende kracht.

Of je nu een startende ondernemer bent, een gevestigd bedrijf vertegenwoordigt of een unieke app wilt creëren, Wabbes staat voor je klaar. Ontdek de kracht van aandachtig luisteren, creatief ontwerp en betaalbare mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we jouw digitale dromen werkelijkheid kunnen maken.

Ons team

Rick Luijten

✓Uw contactpersoon
✓ Websitebouwer
✓ Zorgt voor de planning
✓ Man van de cijfers

Ton Scheres

✓ Ondernemer
✓ Websitebouwer
✓ Doet pas wat als het voor de rest te moeilijk is

Daniels Andzans

✓Uw contactpersoon
✓ Websitebouwer

Sieb Custers

✓SEO Specialist
✓ Websitebouwer