Webshop

Wij bouwen uw webshop geheel volgens uw wensen, binnen de gestelde tijd en het vooraf gestelde budget.

Tijdens de ontwerpfase en de ontwikkeling van uw webshop wordt u nauw betrokken in de te maken keuzes, dit zorgt ervoor dat de app volledig naar uw tevredenheid wordt gebouwd en -uiteraard- vlekkeloos functioneert.

WooCommerce

Onze webshops worden ontwikkeld in WooCommerce, dit is een webshop plugin voor WordPress en welke inmiddels wereldwijd miljoenen keren wordt toegepast. Door de goede gebruiksvriendelijkheid en de vele mogelijkheden is dit zeer geschikt voor vele webshops. Ook op het gebied van zoekmachine-optimalisatie zijn er in WooCommerce talloze mogelijkheden.

Webhosting

Wabbes Websites & Apps verzorgt uiteraard ook de webhosting van uw webshop. Dit verzorgen wij op supersnelle webhosting met een 99,9% uptime garantie, waardoor u verzekerd bent van een snelle webshop die altijd online is.

Vindbaarheid

Wij zorgen ervoor dat uw producten optimaal vindbaar zijn in de bekende zoekmachines zoals Google en Bing, het zogenoemde SEO. Ook kunnen wij samen met u een zoekwoordenonderzoek doen om u te ondersteunen in het optimaliseren van uw webteksten, aanbod en optimalisatie. Verder wordt uw webshop aangemeld bij o.a. Google Analytics en Search Console, om voor u inzichtelijk te maken hoe vaak uw shop bezocht wordt, hoe mensen uw producten vinden en waar ze naar op zoek zijn.

Persoonlijk advies

Uiteraard voorzien wij u van persoonlijk advies voor, tijdens en na de ontwikkeling van uw webshop. Ook ontlasten wij u in het beheer van uw webshop, wilt u graag iets aangepast hebben dan kunt u dit ook geheel aan ons overlaten. U krijgt een vast aanspreekpunt dat altijd voor u klaar staat om al uw wensen door te voeren in uw webshop!

Bent u geïnteresseerd in wat een webshop voor u of uw bedrijf kan betekenen?