WEBTEKSTEN

Websiteteksten geven uw bedrijf een imago
Waarom zijn goede websiteteksten belangrijk? En waarom zouden bedrijven dit uit moeten besteden aan een bevlogen tekstschrijver? Of aan een bevlogen marketeer?

Er zijn diverse redenen hiervoor te noemen. De belangrijkste reden vind ik dat websiteteksten iets zeggen over uw bedrijf. De inhoud van een website (de content) is bepalend voor het imago van uw bedrijf. Dat imago moet positief zijn, want u wilt toch zoveel mogelijk klanten aantrekken?

Daarnaast is het belangrijk dat de teksten doelgroepgericht, kort, krachtig en duidelijk zijn. Teksten dienen ‘lekker’ te lezen. Iedereen moet kunnen begrijpen wat er staat. ‘Gewoon’ een verhaal over het waarom van uw onderneming. Een verhaal dat lezers raakt.

Door goede content beter vindbaar
Dat ‘gewoon’ klinkt simpel, maar dat is het vaak niet. Als marketing en tekstschrijver weet ik als geen ander hoe belangrijk het hebben van goede teksten is. Want de content op een website is essentieel voor de zichtbaarheid op Google.

Wilt u meer weten over het schrijven van websiteteksten? Wabbes Media & Design legt het graag aan u uit. Neem daarom vrijblijvend contact op.