WEBSITES

Website ontwikkeling - Werkwijze
Wabbes Media & Design zet een website op volgens uw wensen, binnen de gestelde tijd en binnen het gestelde budget.

Het ontwerp en ontwikkeling van uw website wordt in nauw overleg met u opgezet. Op gezette tijden presenteren wij u de gemaakte ontwerpen van de website en passen deze aan de hand van uw wensen aan. Wanneer het design van de website geheel naar uw tevredenheid is zetten wij de website op in daadwerkelijk functionerende pagina's. Vanaf dat moment kunt u op een alleen voor uw toegankelijke plaats- de voortgang van de website volgen via internet. Wederom verzoeken wij u regelmatig om terugkoppeling en nemen we al uw wensen en eisen mee in de website ontwikkeling.

Professionele website ontwikkeling & programmatuur (CMS, ERP, CRM)
Wanneer de webpagina's vervolgens geheel volgens afspraken zijn voert Wabbes Media & Design de specifieke technieken en programmatuur door in de website zoals een Content Management Systeem (CMS) voor het beheer van de website, koppelingen met een backoffice systeem, nieuwsbriefmodules en andere functies.

Wabbes Media & Design - voor een persoonlijk advies
Bij afronding leveren wij projecten altijd persoonlijk op, waarbij wij een handleiding voor het beheer verzorgen en instructies geven hoe de internetsite en/of webapplicaties gebruikt kunnen worden. Daarnaast verstrekken wij op al onze diensten een garantie van minimaal 12 maanden op ontwikkelfouten, waarmee u verzekerd bent van een goede & foutloze werking.

Hosting
Wabbes Media & Design verzorgt uiteraard ook de hosting voor uw website of webapplicatie. Tevens verhuizingen (zonder of met een minimale downtime) zijn mogelijk. Wabbes Media & Design kan wegens sterke contracten met partners tegen een zeer sterke prijs en een hoge uptime hosting aanbieden.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw website ontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina.