NIEUWSBRIEVEN

Waarom digitale nieuwsbrieven? Digitale nieuwsbrieven, of e-mail marketing, wordt nog veelvuldig ingezet als communicatiemiddel. Met de inzet van e-mail marketing kunt u: nieuwe klanten werven, bestaande klanten overhalen tot aankopen of het in stand houden van een goede relatie met uw klanten: relatiemarketing.

De voordelen van e-mail marketing
E-mail marketing is een vorm van Direct Marketing waarbij klanten direct benaderd worden via e-mail. De content moet dus erg doelgroepgericht zijn. Het is een zeer krachtig middel om uw omzet te verhogen of om relaties te beheren. Overigens zijn de kosten voor e-mail marketing vrij laag.

Daarnaast is e-mail marketing:
Snel in vergelijking met print media
Gemakkelijk aan te passen
Eenvoudig te evalueren
Helder. Je weet precies wie op welk moment wat gelezen heeft
Nog steeds een zeer gebruikt middel (iedereen gebruikt e-mail)

Relevante digitale nieuwsbrieven
Maar e-mail marketing heeft ook een keerzijde. Iedereen kent wel die commerciële e-mails van bedrijven die je nauwelijks kent. Deze e-mails worden direct verwijderd. Dat willen we niet.

Wabbes Media & Design helpt u graag met het schrijven en vormgeven van aantrekkelijke, doelgroepgerichte digitale nieuwsbrieven die gelezen worden. Want hoe relevanter uw boodschap voor de ontvanger, des te groter de kans dat de lezer de nieuwsbrief daadwerkelijk leest. Hoe groter uw bereik, hoe hoger de naamsbekendheid en de sales zullen zijn.

Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend informatie op!