MARKETINGPLAN

Wilt u een nieuw product of dienst op de markt brengen, maar ontbreekt de strategie? Wil u uw onderneming nieuw leven inblazen, maar u weet niet hoe? Of wilt u uw concurrenten de baas zijn en opvallen?

Voor het goed introduceren van producten en/of diensten is er vaak maar één kans. Denk er van tevoren goed over na. Bepaal de doelgroep, de doelen en de strategie. Maak het concreet voor jezelf. Hetzelfde geldt voor het opvallen tussen de concurrenten of de onderneming nieuw leven inblazen. Vraag hulp aan een marketingexpert bij het bepalen van de marketingstrategie en het schrijven van een marketingplan.

Een marketingstrategie helpt met het uitstippelen van de route. Het geeft inzicht in het onderscheidend vermogen, hoe u dat het beste over kunt brengen op de doelgroep en op welke manier u welke middelen inzet om optimaal resultaat te bereiken.

Een marketingplan prikkelt het creatieve vermogen en geeft inzicht in de marktsituatie. Vertelt welk pad u het beste kunt volgen voor optimaal resultaat. Een houvast voor de ondernemer. Laten we dit samen oppakken! Bent u er klaar voor?